x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Doi tineri din Braşov au fost răniţi, după ce au ajuns cu maşina în stâlp

Doi tineri din Braşov au fost răniţi, după ce au ajuns cu maşina în stâlp

14 Apr 2019   •   14:30
Doi tineri din Braşov au fost răniţi, după ce au ajuns cu maşina în stâlp
Sursa foto: Captura Antena 3

Doi tineri din Braşov au fost răniţi duminică, după ce au ajuns cu maşina într-un stâlp, poliţiştii găsind în autoturism, după accident, resturi de fragmente vegetale, care ar putea proveni de la substanţe halucinogene.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, iniţial, în apelul la 112 s-ar fi precizat că una dintre victime este încarcerată, astfel că alături de echipajele cu apă şi spumă şi ambulanţe, dintre care una de la SMURD, s-a deplasat la locul accidentului şi unul de descarcerare.

Potrivit sursei citate, nu a mai fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare, ambele victime, conştiente, suferind răni uşoare. Doar unul dintre cei doi tineri, o minoră de 17 ani, a avut nevoie de transport la spital, iar celălalt, un bărbat în vârstă de 20 de ani, a refuzat transportul la o unitate medicală.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, şoferul nu a adaptat viteza şi a ajuns într-un stâlp de pe Strada Mihail Kogălniceanu.

"În autoturism au fost identificate fragmente vegetale care au fost ridicate în vederea expertizării în condiţii de laborator, de către specialişti. În funcţie de rezultatul analizelor se vor lua măsurile legale", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Alina Ivan. AGERPRES

×
Subiecte în articol: tineri brasov accident