x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale După ce a cheltuit aproape 30.000 de euro, a sunat la 112

După ce a cheltuit aproape 30.000 de euro, a sunat la 112

01 Iun 2016   •   10:43
După ce a cheltuit aproape 30.000 de euro, a sunat la 112

O femeie de 32 de ani din Craiova a fost amendată de poliţişti după ce a sunat la 112 şi a anunţat că i s-a furat suma de 29.300 euro, bani pe care, potrivit cercetărilor, fuseseră strânşi de soţ, plecat de mai mulţi ani la muncă în străinătate şi pe care ea îi cheltuise la cumpărături.

Pe 28 mai, Daniela P., de 32 de ani, a anunţat poliţia prin 112, că persoane necunoscute i-au sustras 29.300 euro din autoturismul pe care îl avea parcat în faţa unui bar din comuna doljeană Leu unde locuieşte mama ei şi unde îi spusese soţului că erau depozitaţi banii.

Potrivit IPJ Dolj, poliţiştilor Secţiei de Poliţie Rurală Nr. 4 Coşoveni li s-au părut suspecte declaraţiile aşa-zisei victime a hoţilor. Încă de la început, femeia a oscilat în declaraţii, atât în privinţa locului de unde a luat în ziua respectiva suma de bani, cât şi informaţiile referitoare la traseul urmat şi momentul constatării dispariţiei sumei de bani. De asemenea, poliţiştii au identificat contradicţii şi între declaraţiile date de mama persoanei vătamată şi soţul craiovencei.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că de fapt femeia cheltuise banii pe pantofi, haine şi parfumuri scumpe, iar când a venit acasă bărbatul i-a cerut soţiei banii, pentru a achiziţiona o maşină. Femeia a inventat o poveste privind furtul banilor.

"În urma probatoriului administrat, poliţiştii au ajuns la concluzia că persoanei în cauza nu i-a fost sustrasă nicio sumă de bani, iar cu ocazia reaudierii acesteia a rezultat faptul că a sesizat poliţiei furtul banilor întrucât anterior cheltuise toată suma fără acordul soţului", a afirmat, miercuri, Amelia Barbu, purtătorul de cuvânt în cadrul IPJ Dolj.

Femeia a fost amendată cu suma de 100 de lei pentru alarmarea poliţiştilor fără motiv întemeiat.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: bani cheltuiti bani