x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O elevă din Cluj a căzut de la etajul 3 al Colegiul Național „George Coșbuc”. Poliția face cercetări

O elevă din Cluj a căzut de la etajul 3 al Colegiul Național „George Coșbuc”. Poliția face cercetări

de Redacția Jurnalul    |    16 Mar 2023   •   11:32
O elevă din Cluj a căzut de la etajul 3 al Colegiul Național „George Coșbuc”. Poliția face cercetări

O elevă de 13 ani a căzut joi dimineața de la etajul 3 al Colegiul Național „George Coșbuc” din municipiul Cluj-Napoca. Fata a fost transportată la spital.

Polițiștii au fost sesizați joi, în jurul orei 10.05, despre faptul că la Colegiul Național „George Coșbuc” din municipiul Cluj-Napoca o persoană ar fi căzut de la un etaj al clădirii, potrivit Mediafax.

Din primele date, polițiștii au constatat că este vorba despre o elevă în vârstă de 13 ani, care ar fi căzut de la etajul 3, aceasta fiind găsită în proximitatea clădirii.

Tânăra a fost transportată la spital pentru investigații de specialitate.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi clarificate toate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Ce spune directorul școlii

„Suntem în Școala Altfel, iar clasa VIII-a din care făcea parte fata, trebuia să plece la Muzeul de Mineralogie a UBB, în vizită. Eleva nu a fost prezentă. Colegii săi au văzut-o că a intrat în școală, au sunat-o, dar nu a răspuns la telefon. Pe camerele de supraveghere se vede cum fetița s-a așezat pe pervaz, dar nu ne putem da seama dacă a alunecat sau a fost altceva. Este exclus să fi fost împinsă de cineva pentru că era singură în sala de clasă.

Căderea i-a fost atenuată de o copertină de la parter după care s-a rostogolit pe iarbă”, a declarat pentru Cluj 24 Directorul Colegiului Național ”George Coșbuc”, Horațiu Bota Popa.

 

×