x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Focuri de armă în apropierea frontierei dintre România și Ucraina

Focuri de armă în apropierea frontierei dintre România și Ucraina

28 Mar 2021   •   11:00
Focuri de armă în apropierea frontierei dintre România și Ucraina

Patru focuri de armă au fost trase în timpul unei misiuni a polițiștilor de frontieră desfășurată în apropierea graniței cu Ucraina. Agenții au încercat să prindă un grup de contrabandiști de țigări.

Incidentul s-a produs în apropierea localității Pomârla din județul Botoșani. Polițiștii de frontieră aveau informații că prin zonă urma să treacă un transport de țigări de contrabandă, scrie Mediafax

Ei au supravegheat zona și au observat mai multe persoane care se deplasau din marginea localității Pomârla către interiorul țării, transportând în spate colete voluminoase. Deși polițiștii au tras mai multe focuri de armă, contrabandiștii au reușit să fugă în pădure.

„Au fost observate mai multe persoane care se deplasau din marginea localității Pomârla către interiorul țării, transportând în spate colete voluminoase. La vederea poliţiştilor de frontieră, profitând de condiţiile meteo şi de întuneric, persoanele au abandonat coletele și au fugit în pădurea din apropiere. Deoarece persoanele nu s-au supus somațiilor legale prin voce, polițiștii de frontieră au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare fiind trase patru focuri de armă în plan vertical, fără a fi înregistrate victime sau pagube materiale”, au anunțat reprezentanții Poliției de Frontieră.

Contrabandiștii au abandonat în pădure 120.000 de ţigarete în valoare de 60.100 de lei. În acest caz, a fost deschis dosar penal de contrabandă, iar polițiștii încearcă să-i identifice pe fugari.

 

×
Subiecte în articol: focuri de armă granita Ucraina