x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Urmărire ca-n filme cu focuri de armă și mașini lovite. Un bărbat a furat mașina unei gravide și a fugit de Poliție. „Nu aveam cu ce să ajung în oraș”

Urmărire ca-n filme cu focuri de armă și mașini lovite. Un bărbat a furat mașina unei gravide și a fugit de Poliție. „Nu aveam cu ce să ajung în oraș”

de Vali Deaconescu    |    22 Sep 2023   •   14:15
Urmărire ca-n filme cu focuri de armă și mașini lovite. Un bărbat a furat mașina unei gravide și a fugit de Poliție. „Nu aveam cu ce să ajung în oraș”

Un bărbat a furat, joi, autoturismul unei gravide din fața unui magazin din comuna Cumpăna şi a plecat cu el la Constanţa. Polițiștii l-au depistat şi oprit în trafic, după ce aceştia au tras şase focuri de avertisment. Hoțul a făcut un accident în zona Gării din Constanța, care s-a soldat cu avarierea a trei mașini.

„Erau în comuna Cumpăna când au fost sesizați că mașina a fost furată chiar în acea localitate, iar conducătorul auto se îndreaptă spre Constanța.

După aproximativ două minute au observant mașina în trafic. Șoferul circula cu viteză mare și făcea slalom printre celelalte autovehicule.

S-au poziționat imediat în spatele mașinii, cu mijloacele acustice și optice în funcțiune.

- Vă rugăm să trageți pe dreapta!

Deși au repetat de mai multe ori acest mesaj, șoferul nu a dat niciun semn că ar vrea să oprească. Mai mult, într-o zonă unde se execută reparații la carosabil, a pătruns în zona de lucrări, lucrătorii fiind la un pas de a fi accidentați.

Deja cei doi polițiști și-au anunțat colegii din Constanța:

-Haideți să-l blocăm în zona gării. Am tras și focuri de avertisment, dar nu se oprește!

Imediat a fost oprit traficul în zona menționată, iar polițiștii au realizat un baraj.

Când a văzut că nu mai poate înainta, bărbatul aflat la volanul mașinii furate a efecuat o manevră bruscă și a acroșat o mașină oprită, a sărit imediat de la volan și a încercat să fugă, dar a fost imobilizat imediat.

- Ce a făcut? a întrebat un cetățean care a văzut cum șoferul este încătușat.

- A furat mașina aceea, i-a răspuns unul dintre polițiști.

- De ce ai furat-o, tinere? a continuat acesta.

Răspunsul a uimit pe toată lumea:

- Nu aveam cu ce să ajung în oraș.

Ca să nu mai aibă astfel de probleme, șoferul a rămas în custodia poliției. Acum transportul îl are asigurat cu cătușe și flancat, deoarece pe numele său au fost deschise mai multe dosare penale.

Felicitări, Nicu!

Felicitări, Cosmin!

Felicitări tuturor colegilor de la IPJ Constanța!”

Mașina, care era condusă de o femeie însărcinată, fusese lăsată cu cheile în contact, în fața unui magazin din comună.

"Avea cheile în contact, mașina era pornită. Intrase să ia pâine într-un magazin din Cumpăna. Nu știu cine este. Acum o să vedem cine este, a spus proprietarul mașinii", a declarat proprietarul mașinii pentru Ziua de Constanța

Conducătorul auto a declarat polițiștilor că deține un carnet de șofer din Austria, însă... acesta nu era valabil pentru România. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: accident cumpana Constanța