x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Galați: Copil de 14 luni, suspect de coronavirus. A fost luat de ambulanță și dus la spital

Galați: Copil de 14 luni, suspect de coronavirus. A fost luat de ambulanță și dus la spital

04 Mar 2020   •   10:53
Galați: Copil de 14 luni, suspect de coronavirus. A fost luat de ambulanță și dus la spital
Sursa foto: Victor Stroe

Un copil de 14 luni dintr-o localitate din județul Galați a fost internat la Spitalul de Boli Infecțioase din orașul Galați după ce a făcut febră. Potrivit autorităților, familia copilului se afla în izolare acasă după ce tatăl a revenit din Italia.

Copilul nu a călătorit în Italia și a făcut febră la aproximativ 10 zile după ce tatăl său a revenit acasă.

Părintele a fost la Milano și a venit în România pe 23 februarie.

Marți, copilul s-a simțit rău, având febră și probleme de respirație. El a fost luat de acasă din comuna Pechea cu ambulanța specială dotată cu izoletă. Părinții nu au simptomele virusului, dar mama a rămas internată cu copilul în spital.

„Copilul are 14 luni, a fost luat aseară de ambulanță. Are stări febrile și dificultăți de respirație. Acum este internat împreună cu mama sa la Spitalul de Boli Infecțioase. Este vorba despre o suspiciune. Tatăl a venit pe 23 februarie de la Milano", au explicat, pentru Mediafax, reprezentanții Prefecturii județului Galați.

Conform datelor furnizate de Prefectură, în Galați sunt 481 de persoane izolate la domiciliu. Alte cinci persoane, printre care trei copii, sunt la Spitalul de Boli Infecțioase din Galați, iar patru oameni se află în centrele de carantină organizate de autorități.

×
Subiecte în articol: coronavirus