x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Încălțăminte sport contrafăcută, în valoare de 3,2 milioane euro, depistată în Portul Constanța

Încălțăminte sport contrafăcută, în valoare de 3,2 milioane euro, depistată în Portul Constanța

de Redacția Jurnalul    |    04 Iul 2024   •   19:30
Încălțăminte sport contrafăcută, în valoare de 3,2 milioane euro, depistată în Portul Constanța
Sursa foto: observator.tv

Poliţiştii de frontieră și inspectori vamali au descoperit în Portul Constanța în două containere sosite din China, 6.800 perechi de încălțăminte sport, în valoare totală de 3.200.000 euro, bunuri susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unor mărci cunoscute.

„În data de 03.07.2024, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrători din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud, au efectuat controlul fizic asupra mărfurilor aflate în două containere sosite din China, având ca destinație o societate comercială din Ucraina. Astfel, au fost descoperite aproximativ 6.800 perechi încălțăminte sport, inscripționate cu numele unor firme cunoscute, în valoare totală de 16.000.000 lei (3,2 milioane de euro), susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală”, anunță Garda de Coastă.

Întreaga cantitatea de bunuri a fost ridicată de către autoritatea vamală și lăsată în custodia declaranților vamali pe bază de proces-verbal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse măsurile legale.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: port constanta marfa contrafacuta