x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un incendiu extrem de puternic a izbucnit la un centru comercial din Sectorul 5 al Capitalei. Au fost mobilizate 12 autospeciale de stingere

Un incendiu extrem de puternic a izbucnit la un centru comercial din Sectorul 5 al Capitalei. Au fost mobilizate 12 autospeciale de stingere

de Vali Deaconescu    |    03 Iun 2024   •   14:47
Un incendiu extrem de puternic a izbucnit la un centru comercial din Sectorul 5 al Capitalei. Au fost mobilizate 12 autospeciale de stingere

Un incendiu extrem de puternic a izbucnit la un centru comercial din Sectorul 5 al Capitalei, situat pe strada Câmpul Mare din cartierul Rahova. La fața locului au fost mobilizate 12 autospeciale de stingere, iar traficul din zonă a fost restricționat până la lichidarea flăcărilor.

Conform informațiilor transmise de un membru al comunității „Info Trafic București și Ilfov”, circulația mașinilor a fost oprită pe direcția strada Mărgeanului spre strada Novaci. În mesajul său, acesta a informat:

"Incendiu pe strada Câmpul Mare. Arde un centru comercial, e blocată circulația dinspre Mărgeanului spre Novaci. Sunt prezenți pompierii și poliția."

Imaginile de la fața locului arată degajări mari de fum, norul negru fiind vizibil de la mare distanță.

„Suprafata afectata pe 40-50 mp. Nu sunt victime. Au fost efectuate verificări în interior”, informează pompierii.â


În clădire funcționează un magazin, o sală de fitness și o sală de evenimente.

„Se procedează la decopertarea elementelor de fațadă și acoperiș. S-a acționat de la înălțime prin intermediul autoscării, dar și cu dispozitive de la nivelul autospecialelor de stingere cu apă și spumă. În curtea alăturată, la baza clădirii, au ars anvelope, lemne, vegetație uscată, un autoturism, gunoi menajer și gardul”, transmite ISU București Ilfov.

STB a anunțat călătorii că autobuzele liniilor 139, 226 și 484 circulă deviat pe sensul de mers spre strada Petre Ispirescu, din cauza incendiului de pe strada Mărgeanului.

 

 

×
Subiecte în articol: centru comercial incendiu