x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiu devastator în Arad

Incendiu devastator în Arad

de Redacția Jurnalul    |    16 Feb 2024   •   09:02
Incendiu devastator în Arad

O persoană a murit și alta a ajuns la spital în urma unui incendiu izbucnit într-o casă din localitatea Mărăuș din județul Arad.

ISU Arad anunță că vineri dimineață, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu. În misiune au fost trimise două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Ineu. De asemenea, la locul evenimentului au acționat pompierii voluntari ai SVSU Craiva.

În interior, pompierii au găsit corpul carbonizat al unei persoane.

„La sosirea echipajelor operative incendiul se manifesta la nivelul unei camerei a casei cu degajări mari de fum. În urma recunoașterii efectuate de către pompieri, în interiorul locuinței a fost identificată o victimă carbonizată, existând posibilitatea ca aceasta sa fie proprietara casei, o femeie în vârstă de aproximativ 72 de ani. De asemenea, echipajul medical SMURD a acordat îngrijiri medicale unui bărbat în vârstă de 52 de ani, care a suferit arsuri la nivelul membrelor superioare și a feței, fiind însă conștient și cooperant. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare”, a relatat ISU Arad.

Incendiul a fost localizat, mai anunță pompierii. Cauza incendiului va fi stabilită la finalul misiunii.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: incendiu arad