x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiu în Timiș: Zeci de persoane au fost evacuate dintr-o clădire de birouri

Incendiu în Timiș: Zeci de persoane au fost evacuate dintr-o clădire de birouri

12 Oct 2019   •   13:10
Incendiu în Timiș: Zeci de persoane au fost evacuate dintr-o clădire de birouri

ISU Timiş acţionează cu peste 40 de pompieri pentru stingerea unui incendiu de la etajul I al unei clădiri aflate în construcţie, în complexul ISHO Offices din Timişoara. Se intervine cu 7 autospeciale de stingere, două autoscări mecanice de lucru la înălţime, motosufante şi cu peste 40 de pompieri.

"În acest moment, incendiul este localizat şi se lucrează pentru stingerea acestuia. S-au autoevacuat 32 de muncitori aflaţi în clădire. Patru echipe de căutare-salvare verifică interiorul clădirii", a spus Elena Megherea, purtătorul de cuvânt al ISU Timiș.

"A avut loc imediat evacuarea birourilor din clădirea funcţională, aflată în imediata vecinătate a şantierului, iar echipa de pompieri s-a deplasat cu promptitudine pentru intervenţie. Incendiul a fost localizat, fiind vorba de un foc mocnit care a produs fum în zonă. Situaţia este sub control, astfel încât activitatea va putea fi reluata odată ce va fi încheiată operaţiunea echipei de pompieri. Dezvoltatorul conlucrează cu autorităţile în vederea identificării cauzelor şi luarea măsurilor necesare", se menţionează în comunicat.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: incendiu