x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiu la Spitalul de Copii din Galaţi. Pacienții din mai multe saloane au fost evacuați

Incendiu la Spitalul de Copii din Galaţi. Pacienții din mai multe saloane au fost evacuați

06 Oct 2022   •   18:36
Incendiu la Spitalul de Copii din Galaţi. Pacienții din mai multe saloane au fost evacuați
Sursa foto: Hepta

Fum gros a fost văzut ieșind dintr-o clădire a Spitalulul de Copii din Galați. Mai multe echipaje de pompieri au mers la fața locului, iar persoanele aflate la etajul doi al clădirii au fost evacuate, scrie Mediafax.

Potrivit ISU Galați, la numărul unic de urgenţă 112 a fost anunţat că iese fum din bucătăria Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii Sf. Ioan Galaţi, municipiul Galaţi, str. Gheorghe Asachi. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă, 1 echipaj descarcerare, 1 autoscară, echipajul SMURD tip C, echipajul SMURD tip B de la Detaşamentul de Pompieri Galati, a declarat ISUJ Galaţi.

 

 

Pompierii anunță că nu sunt persoane intoxicate. Totuși, din cauza fumului s-a decis evacuarea saloanelor de la etajul 2 al spitalului gălățean. În total, din spital au ieșit 85 de persoane din care 41 de copii, 33 de părinți, opt asistente medicale, o ingrijitoare și două infirmiere.

incendiu

Pompierii au stabilit că fumul a fost provocat de un corp de iluminat din bucătăria spitalului. Este vorba despre un echipament electric care s-a stricat și a luat foc.

×