x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiu în Compartimentul de Urgențe al Spitalului Rovinari. Angajații și pacienții, evacuați

Incendiu în Compartimentul de Urgențe al Spitalului Rovinari. Angajații și pacienții, evacuați

de Redacția Jurnalul    |    22 Mar 2024   •   15:00
Incendiu în Compartimentul de Urgențe al Spitalului Rovinari. Angajații și pacienții, evacuați

Un incendiu a izbucnit vineri la un tablou electric în Compartimentul de Primiri-Urgente al Spitalului Orășenesc Rovinari. Aproximativ 50 de persoane, angajați și pacienți, s-au autoevacuat.

Potrivit ISU Gorj, în jurul orei 12.00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unui incendiu izbucnit la un tablou electric în Compartimentul de Primiri-Urgente al Spitalului Orășenesc Rovinari.

La fața locului au fost dislocate mai multe echipaje de stingere a incendiilor și acordare a primului ajutor calificat, constatându-se ca angajații spitalului interveniseră cu ajutorul stingătoarelor, fiind eliminat pericolul de propagare.

Din cauza fumului degajat, aproximativ 50 de persoane, angajați și pacienți, s-au autoevacuat.

„Două persoane (pacienți) care se aflau în Compartimetul de Primiri Urgente au fost transportati la UPU Tg-Jiu pentru investigațiile medicale pentru care se prezentaseră la CPU Rovinari, nefiind afectați medical de incendiu”, transmite ISU Gorj.

Alimentarea cu energie electrică a fost reluată parțial și se lucrează pentru remedierea defecțiunilor și alimentarea normală cu energie electrică a spitalului.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: incendiu spital rovinari pacienti evacuati