x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiu violent la un utilaj aflat într-o hală de reciclare, în Ilfov. Victimele au fost transportate la trei spitale

Incendiu violent la un utilaj aflat într-o hală de reciclare, în Ilfov. Victimele au fost transportate la trei spitale

23 Iul 2021   •   17:05
Incendiu violent la un utilaj aflat într-o hală de reciclare, în Ilfov. Victimele au fost transportate la trei spitale

Victimele incendiului de la Popești-Leordeni au fost internate în trei spitale din Capitală, urmând ca ulterior să se hotărască dacă vor fi triimise în centrele de arși, transmite Centrul Operativ pentru Situaţii de Urgenţă. 

11 persoane au fost rănite, dintre care șase au suferit arsuri ș 5 au fost intubați, iar alte cinci persoane au probleme respiratorii.

Totodată, doi pacienți intubați au fost transportați la Spitalul de Urgenţă Bagdasar-Arseni şi alți trei la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Două persoane au ajuns la Spitalul de Urgenţă Sf. Ioan, dintre care una cu arsuri minore şi una cu intoxicaţie de fum.

Cele patru persoane cu probleme respiratorii au fost evaluate la faţa locului şi au refuzat internarea.

După ce victimele vor fi stabilizate și evaluate la Unitatea Funcţională de Arşi Floreasca şi la Unitatea Funcţională Bagdasar-Arseni, se va decide tratamentele și dacă va fi cazul transportării la centrele de arși.

UPDATE 1 Incendiul izbucnit într-o hală de reciclare din Popești Leordeni a făcut 11 victime. Șase persoane au suferit arsuri, 5 dintre ele fiind intubate, iar alte 5 victime au fost intoxicate cu monoxid de carbon.

Cel mai recent bilanț furnizat de ISU arată 11 victime, dintre care 6 victime care prezintă arsuri (5 victime necesită intubare și 1 victimă cu arsuri minore) și 5 victime intoxicate cu monoxid de carbon, conștiente.

La spital au ajuns 7 persoane, dintre care una expusă la fum și sase arse.

Victimele au fost rănite în urma unui incendiu izbucnit în interiorul unei hale de reciclare din localitatea Popești Leordeni.

Potrivit ISU București Ilfov, incendiul a izbucnit în interiorul unei hale de reciclare de pe strada Tănase Danciu din localitatea Popești Leordeni, după ce un utilaj a explodat.

Un utilaj a luat foc, iar flăcările s-au extins cu repeziciune.

Pompierii au reușit să stingă flăcările.

Mediafax

ȘTIRE INIȚIALĂ Reprezentanții ISU au actualizat informațiile despre incendiul din Ilfov. Salvatorii anunță că sunt 10 victime. Șase persoane au arsuri, din care cinci sunt intubate, în timp ce celelalte patru au probleme cu respirația după ce au inhalat fum.

Victimele au fost rănite în urma unui incendiu izbucnit în interiorul unei hale de reciclare din localitatea Popești Leordeni.

Potrivit ISU București Ilfov, incendiul a izbucnit în interiorul unei hale de reciclare de pe strada Tănase Danciu din localitatea Popești Leordeni.

Un utilaj a luat foc, iar flăcările s-au extins cu repeziciune.

La fața locului acționează opt autospeciale de stingere ale pompierilor și șapte echipaje SMURD.

Pompierii au reușit să stingă flăcările, iar răniții primesc îngrijiri medicale. La finalul misiunii, pompierii vor stabili cauzele producerii incendiului.

Mediafax

×
Subiecte în articol: incendiu