x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incident în Botoșani. Un bărbat a murit după ce a fost lovit cu pumnul în faţă de un tânăr de 19 ani

Incident în Botoșani. Un bărbat a murit după ce a fost lovit cu pumnul în faţă de un tânăr de 19 ani

02 Feb 2020   •   11:19
Incident în Botoșani. Un bărbat a murit după ce a fost lovit cu pumnul în faţă de un tânăr de 19 ani

Un tânăr de 19 ani a fost reţinut de poliţiştii din Botoşani sub acuzaţia de lovituri cauzatoare de moarte, după ce în noaptea de sâmbătă spre duminică a lovit un bărbat, care a decedat în scurt timp.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Delia Nenişcu, tânărul ar fi avut un conflict spontan cu victima, pe care a lovit-o cu pumnul în zona capului, aceasta căzând inconştientă pe un drum din centrul localităţii Oneaga.

"În urma investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că, pe fondul consumului de alcool şi al unor discuţii contradictorii, pornite de la un eveniment rutier produs în aceeaşi seară, un tânăr de 19 ani, din comuna Cristeşti, a lovit victima cu pumnul, în zona capului, aceasta căzând pe sol, după care autorul a plecat în loc necunoscut", a afirmat Nenişcu.

Echipajul medical ajuns la faţa locului a declarat decesul victimei în vârstă de 43 de ani.

Tânărul a fost identificat câteva ore mai târziu. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte, fiind sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: violenta botosani