x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale INCONȘTIENȚĂ. Un băiat de 15 ani, lăsat la volanul unei mașini de teren, a murit după ce a căzut într-o râpă

INCONȘTIENȚĂ. Un băiat de 15 ani, lăsat la volanul unei mașini de teren, a murit după ce a căzut într-o râpă

05 Dec 2016   •   09:20
INCONȘTIENȚĂ. Un băiat de 15 ani, lăsat la volanul unei mașini de teren, a murit după ce a căzut într-o râpă

Inconștiența l-a costat viața. Un băiat în vârstă de 15 ani a murit, sâmbătă seara, într-un accident de circulație cumplit petrecut pe un drum comunal din afara localității Mehadica, județul Caraș-Severin. Potrivit polițiștilor, minorul din Mureș a fost lăsat la volanul unei mașini de teren cu volanul pe dreapta, cu numere de Anglia, de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, aflat pe scaunul din stânga-față.

Sâmbătă, în jurul orei 21.00, în timp ce conducea mașina pe drumul comunal 34, din direcția Lăpușnicel spre Mehadica, băiatul a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă a sensului de mers, a intrat în coliziune laterală cu un copac, după care a căzut într-o râpă oprindu-se într-un alt pom.

“În urma accidentului a rezultat decesul pe loc al minorului care se afla la volan și rănirea gravă a pasagerului pe locul din stânga-față în autoturism, cel din urmă fiind transportat la spitalul din Caransebeș pentru îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culp”, transmite IPJ Caraș-Severin.

Citeste mai mult pe: http://www.pressalert.ro/2016/12/inconstienta-un-baiat-de-15-ani-lasat-la-volanul-unei-masini-de-teren-murit-dupa-ce-cazut-intr-o-rapa-ce-s-intamplat-cu-barbatul-aflat-autoturism/

×
Subiecte în articol: accident