x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un tânăr a murit după ce a căzut în timp ce se plimba cu skijet-ul pe râul Olt. „Bă, duceți-vă că se îneacă. Se îneacă!”

Un tânăr a murit după ce a căzut în timp ce se plimba cu skijet-ul pe râul Olt. „Bă, duceți-vă că se îneacă. Se îneacă!”

de Redacția Jurnalul    |    02 Iun 2024   •   20:07
Un tânăr a murit după ce a căzut în timp ce se plimba cu skijet-ul pe râul Olt. „Bă, duceți-vă că se îneacă. Se îneacă!”

Un tânăr de 19 ani a murit după ce a căzut, sâmbătă seara, în timp ce se plimba cu skijet-ul pe râul Olt. Corpul lui a fost găsit duminică dimineața.

Potrivit IPJ Olt, polițiștii au fost sesizați sâmbătă seara, prin apel la 112, cu privire la faptul un tânăr s-ar fi înecat în râul Olt.

La fața locului s-au deplasat polițiștii și scafandrii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr, în vârstă de 19 ani, din municipiul Slatina, în timp ce se plimba cu skijet-ul pe râul Olt, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut în râu.

Prietenul care îl însoțea pe Flavius, care știa să înoate, a fost salvat de un bărbat aflat pe un alt skijet, care a reușit să ajungă la el.  Din păcate, tânărul de 19 ani nu a avut nicio șansă. Acesta nu știa să înoate și a pierit în apa Oltului. 

"Bă, duceți-vă că se îneacă. Se îneacă! S-a înecat!", se aud țipetele martorilor.

Flavius era sportiv și făcea parte din echipa de fotbal CSM Slatina. 

Trupul tânărului a fost descoperit duminică dimineața în jurul orei 10.40, după ce mai multe echipe de scafandri l-au căutat inclusiv pe timpul nopții.

Medicii au constatat decesul tânărului, iar trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării autopsiei.

„Este greu să găsim cuvintele potrivite pentru a ne exprima regretul în aceste momente pricinuite de vestea pierderii tânărului component al echipei CSM Slatina Under 19, Flavius Magraon.

Jucătorul, în vârstă de doar 19 ani, legitimat la Clubul Sportiv Municipal Slatina, care evolua sub formă de împrumut pentru Petrolul Potcoava, şi-a pierdut viaţa într-un nefericit incident petrecut pe râul Olt.

Antrenorii, colegii, prietenii şi toţi cei care l-au cunoscut sunt cu toţii afectaţi de această tragedie.

Transmitem condoleanţe şi putere familiei în cea mai grea încercare a vieţii! Dumnezeu să-l odihnească în pace şi să aibă grijă de sufletul lui!”, este mesajul postat pe contul oficial al CSM Slatina.

Polițiștii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

 

×
Subiecte în articol: inec raul olt skijet