x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Prahova: Institutul Geologic va face foraje în zona afectată din Slănic

Prahova: Institutul Geologic va face foraje în zona afectată din Slănic

de Redacția Jurnalul    |    07 Mai 2024   •   21:24
Prahova: Institutul Geologic va face foraje în zona afectată din Slănic

Institutul Geologic al României va face, începând de miercuri dimineață, foraje în zona afectată din Slănic, județul Prahova, unde s-a format un crater, care a dus la evacuarea unor localnici și la închiderea circulației pe strada 23 august.

„Începând de mâine dimineață, se vor desfășura foraje la Slănic în zona afectată de pe strada 23 August, coordonate de Institutul Geologic al României la solicitarea Comitetului Național pentru Situații de Urgență și a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Prahova”, a transmis marți seara Prefectura Prahova.

Conform instituției, după finalizarea forajelor și primirea punctului de vedere al reprezentanților Institutului Geologic al României, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova va putea modifica perimetrul de siguranță al zonei și va dispune cu privire la situația persoanelor evacuate.

„Persoanele care au solicitat cazare sunt găzduite în condiții hoteliere și pensiuni, având posibilitatea să revină la locuințele lor oricând doresc pentru a-și verifica bunurile și proprietatea”, a mai transmis, într-un comunicat, Prefectura Prahova.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: institutul geologic slanic prahova