x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Intervenții de urgență în Iași, din cauza vremii

Intervenții de urgență în Iași, din cauza vremii

de Redacția Jurnalul    |    06 Apr 2023   •   07:25
Intervenții de urgență în Iași, din cauza vremii
Sursa foto: I.S.U.J. Iaşi - Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al jud. Iaşi

Pacienți cronici, femei însărcinate și persoane de naționalitate ucraineană au fost preluate de autospecialele ISU Iași din zonele vizate de avertizarea meteorologică de vreme rea.

Potrivit ISU Iași, în timpul nopții de miercuri spre joi, autospeciala pentru transport victime multiple și șenilata de la Galați împreună cu un asistent SAJ s-au deplasat la Probota pentru a prelua un adult dependent de oxigen.

De asemenea, pompierii voluntari din Scânteia au continuat să acționeze pentru deblocarea drumului de acces. O femeie însărcinată și un copil care se aflau într-un autoturism au reușit să ajungă acasă.

În cursul dimineții de joi, șenilata de la Galați a transportat 11 persoane, cetățeni ucraineni, din localitatea Mihail Kogălniceanu în localitatea Țigănași, la spațiul de cazare organizat de Primăria Țigănași.

Tot o șenilată sosită în sprijin de la Galați a transportat o femeie însărcinată, din localitatea Cârniceni, la echipajul medical pentru a o transporta la spital.

Totodată, șenilata de la Galați s-a deplasat și în satul Mihail Kogălniceanu, din comuna Țigănași, pentru a prelua un pacient pentru dializă.

Avertizarea cod roșu de vreme rea este valabilă până joi dimineața, la ora 10.00.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: urgență interventii Iași,