x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Invazie de ploșnițe în căminele studențești din Brașov

Invazie de ploșnițe în căminele studențești din Brașov

de Redacția Jurnalul    |    03 Apr 2024   •   21:40
Invazie de ploșnițe în căminele studențești din Brașov

Universitatea Transilvania din Brașov se confruntă cu o problemă gravă în căminele sale, după ce mai mulți studenți au semnalat prezența ploșnițelor în camerele lor. Aceștia se plâng că saltelele pe care dorm sunt invadate de aceste insecte, iar situația a devenit atât de serioasă încât unii studenți au fost mutați din camerele afectate.

Studenții afectați sunt extrem de nemulțumiți de situație, considerând că este inacceptabil să fie expuși la astfel de condiții în locurile în care ar trebui să se simtă în siguranță și confortabil. Ei subliniază că au ales să locuiască în căminele universitare pentru a beneficia de condiții decente, iar instituția ar trebui să întreprindă măsuri eficiente pentru a proteja sănătatea și bunăstarea lor, potrivit Antena 3 CNN.

Cu toate acestea, reprezentanții Universității Transilvania nu au emis până în prezent nicio declarație oficială referitoare la situație. În plus, portarul și alți angajați ai instituției s-au abținut să ofere detalii, invocând regulamente interne care le interzic să divulge informații. Această lipsă de transparență a stârnit frustrări printre studenți, care consideră că au dreptul să fie informați cu privire la măsurile luate pentru rezolvarea problemei.

 

×