x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O caseriță de la o sală de jocuri din Deva a fost amenințată cu un cuțit. Hoțul a luat banii din încasări

O caseriță de la o sală de jocuri din Deva a fost amenințată cu un cuțit. Hoțul a luat banii din încasări

de Redacția Jurnalul    |    27 Ian 2023   •   12:22
O caseriță de la o sală de jocuri din Deva a fost amenințată cu un cuțit. Hoțul a luat banii din încasări
Sursa foto: IPJ Hunedoara

Doi sibieni au fost reținuți pentru un jaf cu cuțitul, într-o sală de jocuri din Deva. Unul dintre ei a intrat în încăpere și a amenințat-o cu un cuţit pe vânzătoare, pentru a fura banii din încasări.

Poliția Deva a fost sesizată luni noaptea de către o angajată a unei săli de jocuri din Deva că un bărbat necunoscut, cu fața acoperită, a intrat în sala de joc și a amenințat-o cu un cuțit, determinând-o să îi predea banii proveniţi din încasări.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru tâlhărie calificată.

Joi, poliţiştii deveni au pus în executare două mandate de aducere şi trei mandate de percheziție, la adrese din județul Sibiu.

„Activităţile investigative au avut ca şi rezultat depistarea și reținerea, pentru 24 de ore, a unui tânăr de 29 de ani, din comuna Cristian, județul Sibiu (bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată) şi a unui bărbat de 33 de ani, din comuna Șelimbăr, județul Sibiu (bănuit de săvârșirea infracțiunii de complicitate la tâlhărie calificată). Poliţiştii au stabilit că, în cursul nopții 22/23 ianuarie 2023, tânărul de 29 de ani, având fața acoperită, a intrat în incinta sălii de jocuri din Deva și a amenințat-o cu un cuțit pe angajata sălii, determinând-o să îi dea 8.700 de lei (bani proveniţi din încasări), acesta beneficiind de complicitatea bărbatului de 33 de ani, care, anterior comiterii faptei, a fost în sala de jocuri și s-a asigurat să nu fie niciun client în interior, în momentul în care tânărul a acționat”, informează Poliția Hunedoara.

Cei doi sibieni au fost reținuți și vor fi prezentaţi, vineri, magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: sala de jocuri deva jaf