x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Locuitorii Capitalei stau în frig zile întregi. Apa caldă și căldură oprită în sute de imobile

Locuitorii Capitalei stau în frig zile întregi. Apa caldă și căldură oprită în sute de imobile

de Redacția Jurnalul    |    11 Mar 2024   •   15:29
Locuitorii Capitalei stau în frig zile întregi. Apa caldă și căldură oprită în sute de imobile

Locuitorii Capitalei continuă să resimtă lipsa condițiilor decente de viață din cauza opririi apei calde și căldurii din sute de imobile.

În această iarnă, bucureștenii au stat zile și săptămâni în frig, fără să beneficieze de căldură în locuințe și de apă caldă. 

Deși a venit primăvara, temperaturile sunt încă scăzute iar locatarii din zeci de blocuri continuă să stea în frig. Motivele pentru care se oprește furnizarea apei calde și căldurii sunt variate, de la avarii la rețele primare și puncte termice, până la investiții făcute în cea mai nepotrivită perioadă a anului.

În prezent, cel mai afectat este Sectorul 1 al Capitalei, unde peste 66 de imobile din zona Bd. Ion Mihalache nu au timp de trei zile apă caldă și căldură din cauza întregirii tronsonului, lucrări realizate de  Rețea Energetica Servicii, potrivit informării de  pe site-ul Termoenergetica. Și asta în situația în care temperaturile pe timp de noapte se situează la circa 4 grade Celsius iar pe timpul zilei sunt de 11-14 grade Celsius.

În celelalte sectoare ale Bucureștiului, apa caldă și căldura lipsește din 47 de imobile. 

×