x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Suceava. Un bărbat peste care s-a prăbușit un mal de pământ, salvat după opt ore

Suceava. Un bărbat peste care s-a prăbușit un mal de pământ, salvat după opt ore

de Redacția Jurnalul    |    16 Dec 2023   •   22:07
Suceava. Un bărbat peste care s-a prăbușit un mal de pământ, salvat după opt ore

Un bărbat peste care s-a prăbușit un mal de pământ în timp ce săpa o fântână, a fost salvat de pompieri după o misiune care ținut opt ore. Incidentul a avut loc în localitatea Pojorâta din județul Suceava.

Victima este conștientă și cooperantă, au anunțat salvatorii.

„După aproximativ 8 ore de muncă asiduă, pompierii suceveni au reușit să ajungă la persoana surprinsă de un mal de pământ, în localitatea Pojorâta. Evenimentul s-a produs astăzi, în jurul amiezii, când trei bărbați lucrau pentru curățarea unei fântâni, iar malul acesteia s-a surpat peste unul dintre ei. Bărbatul a fost surprins sub un strat gros de pietre și lut”, a anunțat IGSU.

La fața locului, s-au deplasat pompierii militari cu două autospeciale, un echipaj SMURD și altul aparținând Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

În sprijinul echipajelor, la locul evenimentului au intervenit două buldoexcavatoare, de la Comitetul Local pentru Situații de Urgență Pojorâta.

Victima a fost găsită la mare adâncime.

„Pentru a ajunge cât mai repede la victimă, salvatorii au săpat până la o adâncime de aproximativ patru metri, cu ajutorul buldoexcavatoarelor, au consolidat malurile și au continuat săpăturile, inclusiv manual. Victima a fost găsită la o adâncime de aproximativ 8 metri, fiind acoperită de un strat de piatră de peste 5 m înălțime”, a mai anunțat IGSU.

Persoana a fost recuperată și predată echipajului UTIM, pentru a fi transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava.

(sursa: Mediafax)

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×