x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE Mașini vandalizate în Galați. Autorii au fost arestați

UPDATE Mașini vandalizate în Galați. Autorii au fost arestați

de Redacția Jurnalul    |    03 Dec 2023   •   17:04
UPDATE Mașini vandalizate în Galați. Autorii au fost arestați
Sursa foto: Hepta

Cei doi tineri, acuzați că au vandalizat 17 maşini în Galați, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

UPDATE Suspecții sunt doi tineri, cu vârstele de 19, respectiv 21 de ani, ambii din Tecuci.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, cei doi ar fi dat cu spray negru peste 17 mașini, ar fi zgâriat portierele unor mașini parcate și au spart roți.

De asemenea, ei sunt bănuți de 4 fapte furt din auto și 1 tentativă furt dintr-o societate comercială, iar până în prezent au fost identificate 21 de părți vătămate.

Prejudiciul urmează a fi stabilit ulterior.

După prezentarea celor doi tineri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați și apoi la Judecătoria Galați, a fost dispusă măsura arestului preventiv a acestora pentru 30 de zile.

ȘTIRE INIȚIALĂ Mai mulți gălățeni cu mașinile parcate între străzile Doctor Petru Groza și Barboși s-au trezit cu mașinile vopsite și cu roțile sparte. Suspecții sunt doi copii.

Un echipaj de poliție a observat, sâmbătă dimineață, pe tronsonul de drum cuprins între strada Doctor Petru Groza și strada Barboși, 11 mașini parcate pe ambele sensuri cu roțile înțepate și cu caroseria stropită cu vopsea de culoare neagră.

Verificările preliminare au scos la iveală că în noaptea de vineri spre sâmbătă, două persoane, probabil copii, au forțat portierele mai multor autoturisme, recurgând ulterior la actele de vandalism.

De asemenea, s-a stabilit faptul că cei doi ar fi vandalizat și alte autoturisme parcate lângă strada Oltului, urmând a se stabilit cu exactitate numărul acestora, precum și prejudiciul cauzat.

„A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de distrugere, iar polițiștii desfășoară activități, în vederea identificării celor două persoane și luarea măsurilor legale care se impun”, informează Inspectoratul Județean de Poliție Galați.

×
Subiecte în articol: galaţi masini vanadalizat