x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Mediaș: Un șofer beat și fără permis de conducere a fugit de polițiști și a provocat un grav accident

Mediaș: Un șofer beat și fără permis de conducere a fugit de polițiști și a provocat un grav accident

18 Iul 2022   •   09:01
Mediaș: Un șofer beat și fără permis de conducere a fugit de polițiști și a provocat un grav accident

Un șofer beat și fără permis de conducere a fugit de polițiști și a provocat un grav accident în urma căruia trei persoane au ajuns la spital. Accidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni în orașul Mediaș.

În jurul orei 02,30, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au observat un autoturism care circula cu viteza de 105 km/h. Deoarece șoferul a refuzat să oprească, polițiștii au urmărit mașina pe mai multe străzi din Mediaș. Cursa s-a încheiat după ce fugarul a intrat pe contrasens și a lovit o altă mașină.

La volanul autoturismului urmărit de către polițiști se afla un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Copșa Mică, care nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. De asemenea, testarea sa alcoolscopică a indicat o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La volanul celuilalt autoturism se afla un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Mediaș. În urma coliziunii au fost rănite trei persoane, cei doi șoferi și un pasager. Toate victimele au fost transportate la spital fiind conștiente.

În acest caz s-a deschis un dosar penal de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident