x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Medici din Baia Mare acuzați de malpraxis după decesul unui bebeluș: "Nimeni nu a reușit să te ajute! Nu ai greșit cu nimic !"

Medici din Baia Mare acuzați de malpraxis după decesul unui bebeluș: "Nimeni nu a reușit să te ajute! Nu ai greșit cu nimic !"

de Redacția Jurnalul    |    04 Mai 2023   •   15:45
Medici din Baia Mare acuzați de malpraxis după decesul unui bebeluș: "Nimeni nu a reușit să te ajute! Nu ai greșit cu nimic !"
Sursa foto: Facebook/ Cosmin Viman

Un bebeluș de c\teva săptămâni a murit după externare. Părinții îi acuză pe medicii de la SJU "Dr.Constantin Opriş" Baia Mare de malpraxis.

"Mă numesc Teodora Mihaela și m-am născut la data de 10.04.2023, perfect sănătoasă cu o greutate de 3,2kg.

În urma unor persoane incompetente care s-au ocupat de mine, din ziua nașterii și timp de 10 zile, perioadă în care am fost diagnostictăa cu un virus (nu știu de care), cel mai probabil luat din spitalul județean din Baia Msre în urma căruia am făcut pneumonie și ulterior un hematon (probabil din recoltări de sânge) la nivelul căpuțului.

Pe data de 18.04 am fost lăsată acasă "sănătoasă" fără sa mai iau alte tratamente. Tot la aceasta dată mi-am cunoscut frățiorii și restul familiei, mă simțeam relativ bine, și am ajuns la 3.7 kg.

În data de 02.05.2023 nu am reușit să mă trezesc, am plecat printre îngeri, de unde vă veghez cu ochișorii mei albaștri și știu că părinții mei, mama Emilia Aurica Viman și tata Cosmin Viman m-au iubit enorm și știu că vor face tot ce este cu putință omenesc ca toți cei care au greșit să fie trași la răspundere.", au scris părinții fetiței pe o rețea de socializare. 

"Dragă nepoțică Teodora Mihaela, drum lin către îngeri !! Ai fost un copil minunat și cuminte !! A rămas pătuțul gol dar și un gol în sufletele noastre, imens ! Pare că ceri ajutor. !! Dar nimeni nu a reușit să te ajute, dragă nepoțică !! Nu ai greșit la nimeni cu nimic !", au scris rudele bebelușului. 

×
Subiecte în articol: Baia Mare malpraxis bebelus deces