x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Plan roșu de intervenție, în Dâmbovița. Un microbuz cu cetățeni srilankezi s-a răsturnat! Un pasager a MURIT, alți 6 au ajuns la spital

Plan roșu de intervenție, în Dâmbovița. Un microbuz cu cetățeni srilankezi s-a răsturnat! Un pasager a MURIT, alți 6 au ajuns la spital

de Redacția Jurnalul    |    20 Dec 2023   •   21:41
Plan roșu de intervenție, în Dâmbovița. Un microbuz cu cetățeni srilankezi s-a răsturnat! Un pasager a MURIT, alți 6 au ajuns la spital

Un accident rutier s-a produs miercuri seara în localitatea dâmboviţeană Corbii Mari, iar din primele informaţii sunt victime multiple şi s-a activat Planul Roşu de Intervenţie, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa.

Update: În microbuzul care s-a răsturnat, miercuri, în zona localității Corbii Mari, din județul Dâmbovița erau cetățeni srilankezi. În urma accidentului, unul a murit, șase au fost duși la spital, iar o persoană a refuzat asistența medicală.

Potrivit ISU Dâmbovița, în accidentul rutier au fost implicate 8 victime, dintre care una decedată, șase transportate la spital, conștiente, iar o persoană a fost asistată medical la fața locului și a refuzat transportul la spital.

Poliția Dâmbovița arată că din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat care conducea un microbuz (8+1 locuri) pe drumul județean 701, în afara localității Corbii Mari, a părăsit partea carosabilă, s-a răsturnat și apoi microbuzul s-a a izbit de un cap de pod.

În microbuz se aflau 8 persoane de cetățenie srilankeză, care, din primele verificări, se deplasau din județul Teleorman către județul Ilfov.

Polițiștii fac cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.

Știre inițială: Un accident rutier s-a produs miercuri seara în localitatea dâmboviţeană Corbii Mari, iar din primele informaţii sunt victime multiple şi s-a activat Planul Roşu de Intervenţie, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa.

"Accident în comuna Corbii Mari, satul Vadu Stanchii. Până la acest moment avem informaţia că sunt victime multiple. La nivelul judeţului Dâmboviţa a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. Misiunea este în dinamică", precizează ISU Dâmboviţa. 

Având în vedere numărul de persoane implicate, pentru asigurarea asistenței medicale de urgență, la nivelul județului Dâmbovița a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La locul intervenției au fost alocate 1 mașină de stingere, 6 ambulanțe SMURD, 1 echipaj de descarcerare și 3 ambulanțe SAJ.

În sprijin intervine și ISU Teleorman cu 1 mașină de stingere și 1 ambulanță SMURD. Totodată, alte 2 ambulanțe SAJ din județul Teleorman au fost trimise la eveniment.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×