x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Opt migranți au încercat să intre în România, ascunși printre condimente, într-un camion frigorific

Opt migranți au încercat să intre în România, ascunși printre condimente, într-un camion frigorific

de Redacția Jurnalul    |    05 Mar 2024   •   22:30
Opt migranți au încercat să intre în România, ascunși printre condimente, într-un camion frigorific

Opt migranți au încercat să intre în România, la Giurgiu, ascunși printre condimente, într-un camion frigorific. Pentru că se simțeau rău, au fost duși la spital.

În zorii zilei de marți, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu a încercat să intre în țară un camion tip frigorific condus de un cetățean turc, în vârstă de 26 ani, care transporta condimente din Turcia pentru Germania.

Polițiștii au găsit opt persoane, șapte bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, ascunse în semiremorca echipată cu instalație frigorifică, printre cutiile cu condimente.

Când au coborât din vehicul, migranților le era rău. Polițiștii de frontieră le-au acordat de îndată primul ajutor și au cerut sprijin medical. Ambulanța Giurgiu a transportat persoanele la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu.

După stabilizarea stării de sănătate și externarea cetățenilor străini, aceștia vor fi preluați, împreună cu șoferul turc, de către Poliția de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: migranti condimente camion frigorific