x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un mort și patru răniți după ce un autobuz s-a răsturnat

Un mort și patru răniți după ce un autobuz s-a răsturnat

de Redacția Jurnalul    |    06 Dec 2023   •   19:35
Un mort și patru răniți după ce un autobuz s-a răsturnat

O persoană a murit și patru au fost rănite, miercuri, pe DN 25, în afara localității Tudor Vladimirescu, din județul Galați, după ce autobuzul în care se aflau a pierdut controlul asupra direcției și s-a răsturnat.

Potrivit Poliției Galați, accidentul a avut loc pe DN 25, în afara localității Tudor Vladimirescu, din județul Galați.

O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite.

Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, s-a stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 54 de ani, din comuna Ivești, în timp ce conducea un autobuz ce efectuează curse regulate Galați – Tecuci, pe DN 25, având direcția de deplasare către Tecuci, la ieșire din comuna Tudor Vladimirescu ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, iar autovehiculul a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe o parte.

„Din păcate, în urma evenimentului rutier a decedat o femeie, cu vârsta de 48 de ani, din comuna Tudor Vladimirescu și au fost rănite 4 persoane de sex masculin, printre aceștia aflându-se și conducătorul auto”, transmit reprezentanții Poliției gGalați.

În autobuz se aflau în acel moment aproximativ 10 persoane.

La fața locului au intervenit și echipaje de pompieri de la descarcerare din cadrul ISU Galați și echipaje medicale din cadrul SMURD Galați, care au acordat primul ajutor victimelor, care vor fi transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale de specialitate.

Șoferul nu consumase alcool.

Traficul rutier este blocat în totalitate în acest moment în vederea acordării de îngrijiri medicale persoanelor rănite, precum și a efectuării cercetării la fața locului, urmând ca în scurt timp să fie reluat.

În cauză va fi întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: mort ranit autobuz rasturnat