x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Nicolae Robu, fostul primar al Timișoarei, prins cu 108 km/h într-o zonă cu limită de 50 km/h

Nicolae Robu, fostul primar al Timișoarei, prins cu 108 km/h într-o zonă cu limită de 50 km/h

15 Apr 2022   •   15:09
Nicolae Robu, fostul primar al Timișoarei, prins cu 108 km/h într-o zonă cu limită de 50 km/h

Nicolae Robu, fostul primar PNL al Timișoarei, a fost prins de polițiști când conducea cu o viteză de 108 km/h într-o zonă cu limită de 50 km/h: „Am greșit, îmi pare rău, asum și ... plătesc”.

„Am greșit, îmi pare rău, asum și ... plătesc! Pentru că legea e lege și trebuie să fie lege pentru toți și toți trebuie să plătim când o încălcăm! Eram în drum spre Arad, în apropierea crescătoriei de pui Orțișoara. Înainte de a intra în zona celor câteva case aflate acolo, vis-a-vis se crescătorie, de pe sensul opus a apărut o mașină de poliție care mi-a cerut să trag pe dreapta. Polițistul mi-a spus respectuos -n-am ce să-i reproșez!-, că puțin mai spre Timișoara e un semn de restricție de viteză, la 50 Km/h. I-am spus adevărul și anume, că pur și simplu nu l-am văzut, că eu eram pregătit să reduc viteza un pic mai încolo, la intrarea în dreptul acelor case, dar… asta e, dacă am greșit, am greșit, plătesc, legea e lege”, scrie pe Facebook Nicolae Robu.

El precizează că avea o viteză de 108 Km/h.

„Insist: nu eram in localitate. Îmi pare rău că s-a întâmplat așa, îmi pare rău pentru momentul de neatenție care a făcut să nu observ semnul de limitare la 50 Km/h. Dar, asum și plătesc”, conchide Robu.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: nicolae robu