x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O angajată a Minei Lonea a intrat în greva foamei

O angajată a Minei Lonea a intrat în greva foamei

09 Oct 2018   •   14:25
O angajată a Minei Lonea a intrat în greva foamei

O angajată a Minei Lonea, inginer în cadrul exploatării de cărbune din Valea Jiului, a intrat marţi în greva foamei, nemulţumită de felul în care ar fi efectuate numirile pe funcţii de conducere în cadrul sucursalei miniere din cadrul Complexului Energetic Hunedoara. 

După declanşarea protestului, femeia, în vârstă de 54 de ani, a fost internată la spitalul din Petroşani pentru că acuza anumite probleme de sănătate, a declarat, preşedintele Sindicatului "Muntele", Darius Câmpean. 

"Femeia este în greva foamei. A fost preluată de o ambulanţă şi internată la spitalul din Petroşani. Eu am avut o discuţie cu dânsa, atât cât s-a putut - pentru că era destul de refractară la adresa sindicatelor, ea nefiind membru de sindicat. Din punctul meu de vedere, greva (foamei n.r.) nu are niciun argument, ea (femeia n.r.) neavând atribuţii la numirea pe anumite funcţii a unor persoane", a spus Câmpean. 

Liderul sindical a precizat că numirile pe funcţii de conducere în cadrul Complexului Energetic Hunedoara sunt atributele directorului general şi ale directorilor de sucursale. AGERPRES

×
Subiecte în articol: femeie in greva mina lonea