x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O femeie de 22 de ani, înjunghiată în plină stradă, în Miercurea-Ciuc. Victima, în stare critică

O femeie de 22 de ani, înjunghiată în plină stradă, în Miercurea-Ciuc. Victima, în stare critică

04 Noi 2022   •   13:37
O femeie de 22 de ani, înjunghiată în plină stradă, în Miercurea-Ciuc. Victima, în stare critică

În această dimineață, o tânără de 22 ani a fost înjunghiată,  în centrul orașului Miercurea Ciuc, chiar în faţa Palatului Administrativ, victima a ajuns la spital în stare critică.

Dr Péter Szilárd, directorul Serviciului de Ambulanţă Harghita, a declarat  că este vorba de o tânără de 23 de ani, care prezenta 4 plăgi penetrante pe toracele stâng. Când a fost preluată de ambulanță, starea victimei era gravă, iar pe drumul spre Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) s-a agravat, însă victima a ajuns în viață la spital,scrie informatiahr.ro

„O femeie de 22 ani a fost atacată cu un cuţit şi a fost înjunghiată, are patru plăgi înjunghiate penetrate în hemitoracele stâng. Starea femeii este gravă. Prima oară când a venit solicitarea, numai o ambulanţă cu asistent am putut să trimitem la faţa locului, pentru că ambulanţele cu medici erau la alte solicitări, dar după ce s-a eliberat prima ambulanţă cu medic şi medicul s-a grăbit la faţa locului. Au găsit o femeie de 22 ani în stare critică, a fost transportată de urgenţă, în drum spre Unitatea de Primiri Urgenţe starea ei s-a agravat, dar a fost predată în viaţă.  Deja medicul chirurg toracic a şi intervenit pentru că viaţa pacientei era aşa de critică încât în câteva minute putea muri, pentru că hemitoracele stâng era plin cu sânge. Acum este la spital pentru investigaţii şi tratamente de specialitate şi intervenţii chirugicale”, a declarat dr. Peter Szilard.

Maria Plumbu,  purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, a confirmat că o femeie a fost înjunghiată în centrul orașului Miercurea-Ciuca, vineri dimineața şi a explicat că acest caz a fost preluat de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita.

×
Subiecte în articol: femeie injunghiata miercurea-ciuc