x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat a căzut într-un canal dintr-un parc din Sectorul 4 al Capitalei

Un bărbat a căzut într-un canal dintr-un parc din Sectorul 4 al Capitalei

de Redacția Jurnalul    |    06 Oct 2024   •   20:18
Un bărbat a căzut într-un canal dintr-un parc din Sectorul 4 al Capitalei
Sursa foto: ISUBIF

Un bărbat de 45 de ani a ajuns la spital, duminică seara, după ce a căzut într-un canal din parcul Orășelul Copiilor, din Sectorul 4. Poliția Capitalei a deschis o anchetă.

Poliția Capitalei - Secția 16 a fost sesizată, duminică seara, prin apel 112, despre faptul că un bărbat a căzut într-un canal situat într-un parc din Sectorul 4.

Este vorba despre parcul Orășelul Copiilor.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și au constatat că e vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 45 de ani.

De asemenea, la fața locului au intervenit pentru salvarea bărbatului și echipaje din cadrul ISU-BIF, care l-au extras pe bărbat și l-au transportat la spital.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 16, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

ISUBIF

UPDATE:

ISU B-IF a intervenit pentru extragerea bărbatului din zona Orașelul Copiilor.

Primele echipaje ajunse la caz au constatat că victima se află în stare de inconștiență, dar are semne vitale.

„Având în vedere adâncimea la care această persoană se afla, la locul intervenției au fost solicitați pompierii Detașamentului Special de Salvatori, care au acționat pentru extragerea victimei folosind echipamentele specifice de căutare-salvare. Preluarea victimei a fost realizată de către echipajul de terapie intensivă mobilă, ulterior fiind realizat transportul la o unitate spitalicească”, transmit salvatorii.

La caz au acționat două echipaje SMURD, Detașamentul Special de Salvatori, un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: oraselul copiilor sectorul 4 parc