x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Patru copii au fost grav răniți în urma unui accident rutier provocat de o tânără şoferiţă, în Timişoara

Patru copii au fost grav răniți în urma unui accident rutier provocat de o tânără şoferiţă, în Timişoara

02 Ian 2018   •   15:48
Patru copii au fost grav răniți în urma unui accident rutier provocat de o tânără şoferiţă, în Timişoara

Şapte persoane au fost rănite, marţi, în urma unui accident rutier produs la ieşirea din Timişoara şi în care au fost implicate două maşini. La faţa locului au intervenit mai multe ambulanţe şi echipaje de poliţie.Accidentul s-a produs la ieşirea din Timişoara spre localitatea Utvin.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Timiş, Ancuţa Morariu, accidentul a fost provocat de o femeie de 36 de ani aflată la volanul unui autoturism, care la un moment dat a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat pe contrasens, unde maşina s-a ciocnit cu un alt autoturism.

O femeie de 36 de ani conducea o mașină pe strada Polonă, dintre Utvin înspre Timișoara. Împreună cu ea în autoturism se aflau doi copii. La un moment dat, șoferița a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens unde s-a izbit puternic de un alt autotursim care circula regulamentar și în care se afla o întreagă familie – mamă, tată, doi copii.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele şoferiţei vinovate. Traficul dinspre Timisoara spre Utvin ă fost blocat timp de aproximativ o oră în zona accidentului.Observator.tv

×
Subiecte în articol: accident timisoara