x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Patru tineri au fost răniți, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat în centrul Brașovului

Patru tineri au fost răniți, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat în centrul Brașovului

de Redacția Jurnalul    |    20 Mar 2024   •   08:48
Patru tineri au fost răniți, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat în centrul Brașovului
Sursa foto: Hepta

Patru tineri au fost răniți după ce mașina în care se aflau s-a răsturmat, în noaptea de marți spre miercuri, în centrul Brașovului, în zona primăriei. Cei patru tineri, care prezentau politraumatisme, au fost duși la spital pentru investigații medicale suplimentare și îngrijiri de specialitate.

„Azi noapte, în jurul orei 01.00, am fost anuntați de producerea unui accident rutier pe str. Nicolae Iorga ( zona Primăriei Brasov) - un autoturism s-a răsturnat. În urma accidentului au rezultat 4 victime cu vârste cuprinse între 19 si 23 de ani, conștiente”, potrivit ISU Brașov.

La fața locului s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare, o autospecială cu apă si spumă, un echipaj SMURD și trei ambulanțe SAJ.

„S-a intervenit pentru acordarea asistenței medicale necesare victimelor și pentru asigurarea măsurilor p.s.i. la fața locului. Cele 4 victime de sex masculin, au fost transportate de către echipajele medicale la Spitalul Județean Brașov pentru investigații medicale suplimentare și îngrijiri de specialitate. Acestea erau conștiente, politraumatizate”, se arată în finalul comunicatului.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident brasov