x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Percheziţii de amploare în judeţul Dâmboviţa, într-un dosar de şantaj şi abuz în serviciu

Percheziţii de amploare în judeţul Dâmboviţa, într-un dosar de şantaj şi abuz în serviciu

19 Ian 2016   •   14:56
Percheziţii de amploare în judeţul Dâmboviţa, într-un dosar de şantaj şi abuz în serviciu

Mai multe percheziţii au loc, marţi dimineaţa, în Dâmboviţa, la domiciliile unor persoane fizice şi la două instituţii publice, fiind puse în executare 26 de mandate de aducere într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de şantaj, abuz în serviciu şi infracţiuni conexe faptelor de corupţie, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa.

''Sunt efectuate 7 percheziţii pe raza judeţului Dâmboviţa, dintre care 2 la instituţii publice şi 5 la domiciliile unor persoane fizice. Vor fi puse în executare 26 de mandate de aducere. (...) Activităţile se desfăşoară în cadrul unui dosar penal instrumentat de procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, în care se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de şantaj, abuz în serviciu şi infracţiuni conexe faptelor de corupţie'', se arată într-un comunicat.

Locuinţa administratorului comunei Vulcana Pandele, Simion Bogdan, a fost percheziţionată fiind suspectat că s-ar afla în sptele unui site de ştiri care ar fi făcut presiuni asupra mai multor directori de şcoli, obligaţi să încheie contracte de deratizare cu o firmă controlată de apropiaţi ai lui, scrie targovistenews.ro.


×
Subiecte în articol: simion bogdan abuz si santaj dămboviţa