x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE Trupul unui tânăr, găsit în râul Olt

UPDATE Trupul unui tânăr, găsit în râul Olt

de Redacția Jurnalul    |    02 Iun 2024   •   10:00
UPDATE Trupul unui tânăr, găsit în râul Olt

Un tânăr de 19 ani, care sâmbătă a dispărut în râul Olt, a fost căutat cu bărci și scafandri din trei județe. Operațiunea s-a desfășurat și pe parcursul nopții. Trupul tânărului a fost în cele din urmă găsit.

UPDATE

Trupul tânărului înecat în Olt a fost identificat de scafandri, la aproximativ 100 de metri în larg, a anunțat, duminică dimineața, ISU Olt. Corpul a fost adus la mal. Decesul a fost constatat de medicul Serviciului Județean de Ambulanță, au precizat reprezentanții ISU Olt.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Incidentul s-a produs în comuna Verguleasa din județul Olt. Sâmbătă, după anunțarea dispariției, au fost trimiși în misiune pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale pentru primă intervenție și o autospecială pentru transport scafandri.

Căutările au continuat pe tot parcursul nopții. În sprijinul scafandrilor de la ISU Olt au venit trei scafandri de la ISU Mehedinți și ISU Teleorman.

Duminică dimineața, scafandri veniți din alte județe au încheiat misiunea de căutare, fără rezultat. La fața locului au rămas scafandrii din Olt.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: raul olt scafandri