x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O fată de 16 ani, tatăl ei și un alt bărbat au murit în accidentul de luni

O fată de 16 ani, tatăl ei și un alt bărbat au murit în accidentul de luni

de Redacția Jurnalul    |    13 Noi 2023   •   12:30
O fată de 16 ani, tatăl ei și un alt bărbat au murit în accidentul de luni
Sursa foto: ISU Galați

UPDATE O fată de 16 ani, tatăl ei și un alt bărbat au murit în accidentul în care au fost implicate luni dimineața un microbuz și un autoturism. Poliția face cercetări pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Accidentul a avut loc luni dimineața pe DN 25, la intrare în localitatea Independența.

Din primele verificări ale polițiștilor s-a stabilit că un bărbat de 56 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 25, într-o curbă la dreapta, ar fi pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune frontală cu un autovehicul, prevăzut cu 8+1 locuri, care era condus de un bărbat de 30 de ani.

A fost activat Planul Roșu de intervenție și a fost solicitat și elicopterul SMURD, întrucât în ambele autovehicule se aflau mai multe persoane, 4 în primul autoturism și 7 în cel de-al doilea.

În urma accidentului, au decedat 3 persoane. Este vorba despre un bărbat de 45 de ani și fiica acestuia, de 16 ani, ambii din comuna Șendreni, județul Galați, pasageri în primul autoturism, și de un bărbat de 56 de ani, din comuna Pechea, județul Galați, pasager în cel de-al doilea autovehicul.

Au fost rănite 8 persoane, care au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale de specialitate.

Cei doi șoferi dețin permise de conducere valabile, iar la testarea alcoolscop rezultatele au fost negative.

Traficul rutier a fost blocat aproximativ 2 ore și jumătate, iar polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

 

Știre inițială: În această dimineață, pe DN 25 Galați-Tecuci, în zona localității Independența, județul Galați, un microbuz de transport persoane a intrat în coliziune cu un autoturism, transmite Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Trei persoane au murit, iar alte opt au fost rănite în accidentul în care au fost implicate un microbuz și un autoturism, produs luni dimineața pe DN 25, în județul Galați.

Potrivit IGSU, în accident au fost implicate 11 victime.

Trei dintre acestea au murit, iar alte opt au suferit diferite traumatisme și sunt în evaluare medicală la locul evenimentului.

A fost activat Planul Roșu de intervenție și a fost solicitat și elicopterul SMURD.

Traficul pe DN 25, în zona localității Independența, este blocat în totalitate.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Galati

accident Galati

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: plan rosu accident microbuz galaţi