x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Plantație de canabis într-o localitate din județul Gorj

Plantație de canabis într-o localitate din județul Gorj

de Redacția Jurnalul    |    06 Oct 2023   •   23:45
Plantație de canabis într-o localitate din județul Gorj

Cantitate impresionantă de canabis, totalizând 180 de kilograme de masă verde, într-o localitate din județul Gorj. Proprietarul culturii outdoor a fost prins când încerca să vândă 40 de grame de canabis cu 1.500 de lei.

Procurorii DIICOT au făcut patru percheziții domiciliare în orașul Rovinari unde au găsit sume de bani, grindere, un cântar de precizie și 350 de grame de canabis pregătite pentru vânzare.

După verificările de la domiciliu, anchetatorii s-au dus la un câmp din apropiere, înconjurat de vegetație, unde bărbatul avea o plantație supravegheată video, de 90 de plante de canabis, de unde recolta 180 de kilograme.

„În urma extinderii cercetărilor în cauză, a fost identificată pe un teren din localitate, înconjurat de vegetaţie, o cultură outdoor de canabis (supravegheată video) stabilindu-se că a fost înființată și întreținută de inculpat.

Cele 90 de plante, aflate în diferite stadii de vegetaţie, au fost ridicate, rezultând în urma recoltării cantitatea de 180 de kilograme masă verde de canabis”, se arată într-un comunicat DIICOT.

Individul a fost reținut pentru trafic de droguri de risc., iar vineri a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj, cu propunerea de arestare preventivă.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: plantatie canabis trafic