x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Polițist lovit cu o piatră în cap și zgâriat de un tânăr, în timpul unei intervenții

Polițist lovit cu o piatră în cap și zgâriat de un tânăr, în timpul unei intervenții

05 Aug 2018   •   13:05
Polițist lovit cu o piatră în cap și zgâriat de un tânăr, în timpul unei intervenții

Un agent de poliţie din judeţul Brăila a fost lovit cu o piatră în cap şi zgâriat de un tânăr de 23 de ani, în timpul unei intervenţii pentru aplanarea unui conflict, potrivit unui comunicat de presă transmis duminică de IPJ Brăila. 

Un bărbat a sunat la 112, în noaptea de sâmbătă spre duminică, şi a solicitat intervenţia organelor de poliţie pe raza localităţii Chiscani, sesizând faptul că un tânăr de 23 de ani i-a distrus geamurile de la autoturismul personal. 

La faţa locului s-a deplasat o patrulă din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila. Oamenii legii l-au identificat pe tânărul de 23 de ani, care la vederea poliţiştilor a început să îi ameninţe cu moartea şi acte de violenţă, încercând totodată să îl lovească pe unul dintre poliţişti cu un obiect ascuţit. Ceilalţi doi poliţişti au procedat la imobilizarea şi încătuşarea bărbatului, iar în timpul procedurii, tânărul l-a lovit cu o piatră în zona capului pe unul din cei doi poliţişti, i-a rupt cămaşa şi i-a provocat escoriaţii la nivelul membrelor. 

După încătuşare, tânărul a fost transportat la spitalul de psihiatrie, unde a rămas internat. 

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Braila politist lovit zgariat interventie