x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Polițist, lovit de o mașină al cărei șofer a refuzat să oprească la semnal

Polițist, lovit de o mașină al cărei șofer a refuzat să oprească la semnal

de Redacția Jurnalul    |    16 Iun 2023   •   11:30
Polițist, lovit de o mașină al cărei șofer a refuzat să oprească la semnal

Un polițist de 34 de ani a fost lovit vineri dimineața de o mașină, al cărei șofer a refuzat să oprească la semnalele oamenilor legii și care a fost urmărit pe mai multe străzi din Timișoara.

Potrivit IPJ Timiș, vineri dimieața, polițiștii din Timișoara, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe bulevardul Constantin Brâncoveanu, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism. Șoferul nu s-a conformat și și-a continuat drumul.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, folosindu-se semnalele acustice luminoase și sonore, pe mai multe străzi din oraș, precum și în lococalitățile Sânmihaiu Român și Diniaș.

Între localitățile Sânmihaiu Român și Diniaș, polițiștii au efectuat semnal de oprire regulamentar mașinii urmărite, moment în care șoferul a accidentat un polițist, în vârstă de 34 de ani, care efectuase semnalul de oprire. Acesta a fost rănit și a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

După impact, șoferul și-a continuat deplasarea, iar la intrarea în localitatea Diniaș, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției și a intrat într-un gard.

Șoferul a coborât apoi din autoturism și ar fi încercat să fugă, moment în care polițiștii au folosit armamentul din dotare, efectuând focuri de avertisment.

Bărbatul a fost imobilizat și dus la sediul Poliției Municipiului Timișoara pentru audieri.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul în vârstă de 24 de ani nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul nu era înmatriculat și avea aplicate plăcuțe cu număr fals de înmatriculare.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj, conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat și punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul cu numere false de înmatriculare.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: politist lovit şofer