x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Urmărire ca-n filme! Un polițist din Capitală a recunoscut pe stradă un bărbat care incendiase mai multe mașini

Urmărire ca-n filme! Un polițist din Capitală a recunoscut pe stradă un bărbat care incendiase mai multe mașini

de Redacția Jurnalul    |    21 Dec 2022   •   11:45
Urmărire ca-n filme! Un polițist din Capitală a recunoscut pe stradă un bărbat care incendiase mai multe mașini
Sursa foto: Facebook

Un polițist de la Secția 25 din Capitală era în timpul liber când a zărit pe stradă un bărbat căutat pentru incendierea a două mașini. N-a stat pe gânduri și a pornit în urmărirea piromanului.

"Bogdan este colegul nostru din cadrul Secției 25 Poliție București, acesta fiind spaima infractorilor de pe raza secției unde își desfășoară activitatea. Zilele trecute, fiind în timpul liber, a observat un bărbat pe care îl văzuse în imaginile surprinse de camerele video prelucrate la instructajul turei de serviciu și nu a stat niciun minut pe gânduri și s-a apropiat de el ca să-l vadă mai bine la față.

Și-a dat seama imediat că acela era bărbatul care în urmă cu câteva zile incendiase două mașini, așa că Bogdan s-a urcat la volanul mașinii și a pornit de îndată în urmărirea acestuia, în același timp a sunat colegii de secție să-i vină în ajutor.

Bărbatul a fost reținut pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere și va avea timp suficient de gândire dacă va mai incendia mașini. Bogdan nu este la prima ”abatere” de acest gen, anul trecut prinzând un hoț tot în timpul liber. Amintim câteva dintre ”abaterile acestuia” și de anul acesta: prinderea unui hoț care se folosea de metoda accidentul, cu un prejudiciu creat de aproximativ 50.000 lei, hoți care furau din șantierele din capitală, hoți de catalizatoare sau de biciclete.

Nouă nu ne rămâne decât să-l felicităm pe Bogdan pentru ”mirosul fin” pe care îl are în prinderea infractorilor și ne punem speranța că acesta se va regăsi pe lista polițiștilor care vor fi recompensați cu ”salariu de excelentă” pentru următoarele 6 luni", scrie Europol pe Facebook. 

×