x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Polițistul care a mers în uniformă la prostituate și apoi a provocat un accident auto a fost reținut

Polițistul care a mers în uniformă la prostituate și apoi a provocat un accident auto a fost reținut

16 Ian 2022   •   15:49
Polițistul care a mers în uniformă la prostituate și apoi a provocat un accident auto a fost reținut
Sursa foto: Hepta

Polițistul din Buzău era cercetat disciplinar pentru că a mers la prostituate deși era îmbrăcat în uniforma Poliției. El a refuzat să plătească și a făcut scandal, colegii săi stabilind că a cosumat droguri. Sâmbătă el a provocat un accident auto și a refuzat să facă testul consumului de alcool.

Incidentul cu prostituata a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, iar accidentul a avut loc sâmbătă în apropierea orașului Râmnicu Sărat. Mașina condusă de polițist a lovit două autoturisme staționate și nu au fost decât pagube materiale.

Polițistul de 36 de ani este cercetat disciplinar pentru toate faptele sale. De asemenea, el a fost reținut pentru 24 de ore.

În urma actelor procedurale efectuate de către polițiști și a cercetărilor procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat, agentul de poliție a fost reținut pentru 24 de ore, au anunțat autoritățile.

Agentul s-a angajat la Poliție în urmă cu șase ani.

(sursa: Mediafax)

×