x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbat reținut după ce partenera sa s-a aruncat de la etaj în urma unui scandal

Bărbat reținut după ce partenera sa s-a aruncat de la etaj în urma unui scandal

de Redacția Jurnalul    |    24 Iun 2024   •   15:30
Bărbat reținut după ce partenera sa s-a aruncat de la etaj în urma unui scandal

Un bărbat de 38 de ani a fost reținut, acuzat de tentativă de omor, după ce partenera sa, o femeie de 26 de ani, s-a aruncat de la etajul 6 la etajul 5, în urma unui scandal între cei doi.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș face cercetări într-o cauză penală, cu privire la săvârșirea infracțiunii de „tentativă de omor”. De asemenea, în prezenta cauză, acte de urmărire penală au fost efectuate, prin delegare, și de polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale Mureș.

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 23 iunie, în jurul orei 23.30, o femeie de 26 de ani, s-a aruncat, de la etajul 6 la etajul 5 al unui bloc aflat în municipiul Târgu Mureș, pe fondul unui conflict între aceasta și partenerul său, un bărbat de 38 de ani.

Femeia a fost preluată de echipajele medicale sosite la fața locului, fiind transportată pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Bărbatul de 38 de ani a fost dus pentru audieri și pentru continuarea cercetărilor, iar în cursul acestei zile, în baza probatoriului administrat, a fost reținut de procurorul de caz pentru o perioadă de 24 de ore.

Acesta urmează a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale și pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul dosarului penal întocmit.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: retinere partenera scandal