x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Șantajist, arestat în Buzău

Șantajist, arestat în Buzău

de Redacția Jurnalul    |    13 Feb 2023   •   13:15
Șantajist, arestat în Buzău

Un bărbat de 27 de ani, ajutat de iubita sa, în vârstă de 25 de ani, au șatajat o femeie de 45 de ani, din Lopătari, județul Buzău, că vor publica materiale compromițătoare cu ea dacă nu le dă bani. Bărbatul a fost arestat preventiv.

Tânărul de 27 de ani, din Mânzălești, a fost surprins în flagrant de polițiștii buzoieni, în timp ce primea bani de la victimă, o femeie, de 45 de ani, din Lopătari.

„Din cercetări a reieşit că, în perioada ianuarie - februarie a.c., femeia ar fi fost amenințată telefonic de acesta, în scopul de a-i remite o sumă de bani, pentru a nu prezenta cunoscuților săi materialele foto/video. În activitatea infracțională, ar fi fost implicată și concubina bărbatului, o tânără, de 25 de ani, din Lopătari”, transmite, luni, Poliția Buzău.

Polițiștii au ridicat medii de stocare, pentru percheziția informatică.

Bărbatul a fost reținut de poliţişti, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj. Ulterior, instanța a emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, iar față de tânăra de 25 de ani, cercetările sunt continuate sub măsura controlului judiciar.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Șantajist buzău