x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Două angajate ale Ambulanței s-au luat la palme: Domnișoara a început "să se tăvălească" pe jos și să țipe "Chemați poliția!”

Două angajate ale Ambulanței s-au luat la palme: Domnișoara a început "să se tăvălească" pe jos și să țipe "Chemați poliția!”

21 Dec 2022   •   20:19
Două angajate ale Ambulanței s-au luat la palme: Domnișoara a început "să se tăvălească" pe jos și să țipe "Chemați poliția!”
Sursa foto: Lucian Alecu

Scandalul s-a petrecut la Serviciul Județean de Ambulanță din Vrancea. În timpul conflictului, una dintre femei a lovit cu palma, iar incidentul a fost anunțat la 112.

Potrivit IPJ Vrancea, miercuri „în jurul orei 15:30, polițiștii focșăneni au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că, a avut o discuție în contradictoriu cu o altă femeie, colegă de serviciu, în timpul căreia aceasta din urmă ar fi lovit-o cu palma”.

Cele două femei sunt angajate la birouri și nu pe ambulanțe, scrie Mediafax.

Polițiștii au deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă.

Potrivit ziaruldevrancea.ro, Surse din Serviciul Județean de Ambulanță (SAJ)Vrancea despre scandalul care a avut loc miercuri, 21 decembrie 2022, la orele prânzului :„Astăzi a fost o ceartă între două femei de la TESA. O domnișoară tinerică, angajată nu de mult la Achiziții, pe timpul fostului manager Bețisor, a jignit-o grosolan pe jurista SAJ Vrancea, mult mai în vârstă decât ea. Domnișoara cunoscută ca fiind «cu gura mare», nu e prima dată când țipă și folosește un vocabular neportivit atât la adresa colegilor, cât și a colaboratorilor cu care avem relații contractuale .În cadrul colectivului se vehiculează informația că domnișoara ar avea această atitudine întrucât se consideră cu «spatele acoperit», deoarece este cumnata unui domn director de instituție deconcentrată din județ. În cursul sfadei menționate dintre cele două femei, în care jurista a fost jignită grosolan, la un moment dat dominișoara « cu gura mare, de la Achiziții» susține c-ar fi primit o palmă. Varianta este însă negată de juristă. S-a ajuns inevitabil în faza de cuvântul uneia (a domnișoarei de la Achiziții) împotriva celeilalte (jurista SAJ Vrancea). De aici tot scandalul. Domnișoara a început «să se tăvălească» pe jos și să țipe: «Chemați poliția!»”.

 

×
Subiecte în articol: scandal ambulanta femei