x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Scandal într-o mașină, în trafic, în Târgu Neamț, încheiat cu crimă

Scandal într-o mașină, în trafic, în Târgu Neamț, încheiat cu crimă

27 Iul 2022   •   17:30
Scandal într-o mașină, în trafic, în Târgu Neamț, încheiat cu crimă

Între doi bărbați din Târgu Neamț a izbucnit un scandal spontan, miercuri, în timp ce se aflau în aceeași mașinp în mașină. Cei doi s-au lovit cu cuțite, iar unul dintre ei a murit.

Potrivit Poliției Neamț, incidentul s-a petrecut miercuri, în jurul orei 14.20, când polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați de către un bărbat, de 31 de ani, din Vânători Neamț, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni.

Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce bărbatul de 31 de ani se deplasa cu mașina pe o stradă din Târgu-Neamț, în care se aflau alte trei persoane, pe fondul unui conflict izbucnit spontan, ar fi fost lovit de una dintre acestea, în vârstă de 38 de ani, din Vânători-Neamț.

În acel moment, bărbatul de 31 de ani l-a înjunghiat pe agresorul său.

Ulterior, și bărbatul de 31 de ani a fost agresat.

În urma conflictului, ambii bărbați au suferit leziuni, fiind preluați și transportați la spital pentru îngrijiri medicale, însă în urma leziunilor suferite, a fost constatat decesul bărbatului de 38 de ani.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și criminaliști fac cercetarea la fața locului, în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs evenimentul în cauză.

Ancheta se desfășoară sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț.

Agresorul se află în custodia polițiștilor.

(sursa: Mediafax)

×