x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Schimbare majoră anunțată de Metrorex pe tronsonul Gara de Nord – Străuleşti

Schimbare majoră anunțată de Metrorex pe tronsonul Gara de Nord – Străuleşti

28 Apr 2017   •   20:38
Schimbare majoră anunțată de Metrorex pe tronsonul Gara de Nord – Străuleşti

Metrorex anunță într-un comunicat de presă remis Antena3.ro că de la 1 mai se renunță la transbordarea care avea loc pe Magistrala 4, la stația Parc Bazilescu. Astfel, de la 1 mai 2017, circulația trenurilor între Gara de Nord 2 și Străulești se va face direct.

„Din 1 mai 2017, trenurile de metrou vor circula direct, fără transbordare, pe Magistrala 4 de metrou - tronsonul Gara de Nord 2 – Străuleşti. Intervalul de succedare între trenuri va fi de 11 minute, iar timpul parcurs de la Gara de Nord 2 la Străuleşti va fi de 16 minute, cu 4 minute mai puţin decât în prezent.

 

Odată cu îndeplinirea tuturor normelor de siguranţă şi a condiţiilor reglementate de transport va fi introdus un nou grafic de circulaţie. Astfel că, prin implementarea din 1 mai a.c. a noului grafic, se va diminua timpul parcurgerii distanței dintre staţii, călătorii nu vor mai schimba trenul pentru a ajunge la stația Străuleşti, acest lucru generând creșterea considerabilă a gradului de confort al călătorilor.

În prezent, pe tronsonul menţionat, trenurile circulă în sistem pendulă, la cca. 8 minute, cu transbordare în staţia Parc Bazilescu”, anunță Metrorex.

×
Subiecte în articol: metrorex