x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Sezonul întârzierilor. Trenul Deva - București, întârziere de aproape 2 ore

Sezonul întârzierilor. Trenul Deva - București, întârziere de aproape 2 ore

26 Iul 2022   •   17:35
Sezonul întârzierilor. Trenul Deva - București, întârziere de aproape 2 ore

Pasagerii care au călătorit luni cu trenul IR 1824 de la Deva către Bucureşti au ajuns la destinaţie cu aproape 2 ore întârziere, din cauza unui copac căzut.

Trenul IR 1824, care circulă în relația Deva - București Nord, a avut o oprire de 100 de minute, deoarece a fost necesară intervenția cu o drezină pantograf pe intervalul Merișor - Bănița, pentru înlăturarea unui copac căzut în gabarit și remedierea deranjamentului la linia de contact, informează Oana Brânzan, purtător de cuvânt CFR SA.

Trenul IR 1824 a fost reînscris în circulație la ora 9.33.

„Menționez că în aceste zile, când în majoritatea județelor se înregistrează temperaturi ridicate, pe rețeaua feroviară se introduc limitări de viteză, pe anumite intervale de stații, ceea ce însemnă că unele trenuri, în funcție de județele pe care le tranzitează, să înregistreze întârzieri în parcurs, iar ora de sosire în stația de destinație să nu corespundă orei din Mersul Trenurilor. Limitările de viteză sunt introduse în anumite intervale orare, în perioadele în care sunt anunțate temperaturi caniculare, deoarece la nivelul șinei, temperatura depășeste 50 de grade C”, transmite sursa citată.

(sursa: Mediafax)

×