x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Socrul lui Cătălin Predoiu a fost numit administrator judiciar la combinatul Fortus

Socrul lui Cătălin Predoiu a fost numit administrator judiciar la combinatul Fortus

04 Ian 2016   •   14:53
Socrul lui Cătălin Predoiu a fost numit administrator judiciar la combinatul Fortus

Călin-Andrei Zamfirescu, socrul lui Cătălin Predoi, a fost numit administrator judiciar la combinatul Fortus SA. La Târgu Mureş, judecătorul sindic din dosarul insolvenţei fostului gigant al industriei ieşene a confirmat noul consorţiu de administratori judiciari: ZRP Insolvency, fondată de Călin-Andrei Zamfirescu, socrul liberalului Cătălin Predoiu, fost deţinător al portofoliului Ministerului Justiţiei, şi SMDA Insolvency Mureş, reprezentată de practicianul în insolvenţă Ignaţie Todor, scrie ziaruldeiasi.ro.

Zamfirescu este unul dintre cei mai reputaţi avocaţi din Romania, cu o experienţă de peste 35 de ani în domeniul avocaturii, şi practician în insolvenţă de 16 ani. Experienţa sa se concentrează „în domeniul soluţionării litigiilor şi arbitrajului, acoperind un spectru larg de litigii în domeniul bancar, financiar, al insolvenţei, al lichidării şi falimentului“, potrivit descrierii de pe pagina de internet a ZRP Insolvency.

Zamfirescu este preşedintele de onoare al Uniunii Naţionale a Barourilor din România, Şeful Delegaţiei Uniunii Naţionale a Barourilor din Romania la CCBE şi preşedintele de onoare al Uniunii Profesiilor Liberale din Romania.

Citeşte mai mult aici.

×