x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Șofer sub control judiciar după ce a fost prins de trei ori băut la volan

Șofer sub control judiciar după ce a fost prins de trei ori băut la volan

de Redacția Jurnalul    |    09 Feb 2023   •   22:15
Șofer sub control judiciar după ce a fost prins de trei ori băut la volan

Un bărbat de 47 de ani a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile de Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele, după ce a fost prins de trei ori băut la volan.

Potrivit IPJ Toeleorman, bărbatul a fost depistat în septembrie 2022 în timp ce conducea o mașină sub influența băuturilor alcoolice, ocazie cu care i s-a reținut permisul de conducere și a fost întocmit dosar penal.

În luna noiembrie 2022, același bărbat a fost depistat în timp ce conducea tot sub influența băuturilor alcoolice și având dreptul de a conduce suspendat, fiind întocmit un alt dosar penal.

Luni, 6 februarie, bărbatul a fost prins din nou în timp ce conducea în Turnu Măgurele, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice și avea dreptul de a conduce suspendat.

„Având în vedere repetabilitatea cu care bărbatul în vârstă de 47 de ani, din municipiul Turnu Măgurele a săvârșit aceste infracțiuni, la data de 7 februarie a.c, organele de cercetare penala din cadrul Poliției municipiului Turnu Magurele-Biroul Rutier, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele, au dispus reținerea persoanei în cauză pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman”, arată Poliția Teleorman.

Miercuri, acesta a fost prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele care a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: şofer baut volan